Rekisteröity Luotonantaja

Lainaa 2000-5000 Euroa Joustavin Ehdoin

Rekisteriseloste

1. Rekisterin pitäjä

AA-Yleislaina Oy
Y- tunnus 2431750-4
Sinikalliontie 12
PL65, 02631 Espoo
Puh. 0600 0 2515
Sähköposti asiakaspalvelu@yleislaina.fi

2. Rekisterin nimi

AA-Yleislaina Oy: n asiakasrekisteri.
Rekisterinpidosta vastaava yhteyshenkilö: Eva Tammisto

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään AA-Yleislaina lainapäätösten tekemiseen, laskutukseen, perintään ja asiakkaiden tunnistamiseen. Asiakasrekisteriä käytetään myös lakiin perustuvien ja viranomaisten määräysten ja ohjeiden mukaisten säilytys-, raportointi- ja kyselyvelvoitteiden hoitamiseen. Henkilötietoja käytetään myös henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin ja tietopalveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan käyttää rekisterinpitäjän ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden ja näiden yhteistyökumppanien markkinointiin, markkinatutkimuksiin sekä markkinointikilpailujen järjestämiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

4. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi, henkilötunnus ja yhteystiedot, sukupuoli, pankkiyhteys, kansalaisuus, siviilisääty, samassa osoitteessa asuvien lasten lukumäärä, asumistiedot, asepalvelustiedot, tulo- ja menotiedot ja muut asiakkaan antamat tiedot ja työsuhdetiedot. Tiedot haetuista ja myönnetyistä luotoista ja luottopäätöksistä. IP-osoite, josta asiakas on ottanut yhteyttä AA-Yleislaina Oy:hin ja laskutukseen sekä perintään liittyvät tiedot.

Asiakasrekisteriin rekisteröidään luottohakemuksen käsittelyn yhteydessä toisilta luotonantajilta saatuja tietoja aikaisemmista luotoista. Tietoja kerätään Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän kyselyjärjestelmän avulla.

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan ilmoittamat tiedot, AA-Yleislaina Oy:n tarkistamat tiedot (mm. Suomen Asiakastieto Oy, väestörekisterikeskus) ja palvelun ylläpidon yhteydessä muutetut tiedot.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, lukuun ottamatta tarvittaessa viranomaisille ja laskutuksesta sekä perinnästä vastaavalle yritykselle.

Asiakasrekisterin tietoja luotoista ja niiden hoitamisesta voidaan luovuttaa toisille luotonantajille asiakkaan antaman toimeksiannon ja suostumuksen perusteella. Tietoja luovutetaan Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän kyselyjärjestelmän avulla.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto säilytetään asianmukaisesti lukituissa tiloissa enintään 7 vuotta viimeisestä asiakastapahtumasta. Sähköisesti tallennettu tieto säilytetään enintään 7 vuotta viimeisestä asiakastapahtumasta asianmukaisesti suojatussa, käyttäjätunnistuksen vaativassa tietojärjestelmässä. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti, eivätkä niihin pääse käsiksi yrityksen ulkopuoliset tahot.

8. Markkinointi

Asiakassuhteen kautta saatuja henkilötietoja ei myydä tai luovuteta ulkopuolisille. AA-Yleislaina Oy voi käyttää asiakkaiden tietoja omaan suoramainontaan, etämyyntiin ja muuhun suoramarkkinointiin (mukaan lukien sähköiset viestintävälineet).

9. Tarkastusoikeus

Henkilöllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat rekisteriin merkityt tiedot (HenkTL 26§). Pyynnöt tietojen tarkistamisesta tulee tehdä kirjallisena rekisterin pitäjälle.

10. Korjaamisoikeus

Korjaamme ilman aiheetonta viivästystä rekisterissä olevan käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon. Huolehdimme virheellisen tiedon korjaamisesta sekä oma-aloitteisesti että myös rekisteröidyn vaatimuksesta.

11. Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukaan oikeus kieltää meitä käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Asiakas voi kieltää markkinoinnin lähettämällä kiellon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@yleislaina.fi.

Oikeudellinen huomautus

Tämä oikeudellinen huomautus koskee www.yleislaina.fi -verkkotunnuksen alaisia Internet -sivuja. Näiden sivujen käyttäminen edellyttää tässä oikeudellisessa huomautuksessa olevien ehtojen hyväksymistä. Käyttämällä näitä sivuja, sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. AA-Yleislaina Oy myöntää asiakkailleen luottoja. Luoton hakeminen edellyttää luottohakemuksen tekemistä näiden sivujen mukaisesti. AA-Yleislaina Oy varaa oikeuden hyväksyä tai hylätä luottohakemuksen.
AA-Yleislaina Oy pidättää kaikki tekijänoikeudet sivulla olevaan materiaaliin itsellään tai sopimuskumppaneillaan.
AA-Yleislaina Oy:n sivuilla esiintyvät tavaramerkit ja muut tunnukset ovat AA-Yleislaina Oy:n tai sen alihankkijoiden tai päämiesten rekisteröityjä tavaramerkkejä tai muita liiketoiminnassa käytettyjä tunnuksia, joiden käyttö ilman lupaa on kielletty.

Luotonmyöntämisen ehtona on

  • Ettei Sinulla ole luottohäiriömerkintää
  • Olet töissä tai saat eläkettä
  • Työsuhteesi ei ole koe-ajalla
  • Tulosi ylittävät menosi ja tulomeno arvio on realistinen
  • Sinulla ei ole liian paljon luottoja ennestään
Lainapäätöksemme kannattaa ottaa vaikka kaiken varalle, otat lainan käyttöön kun sen tarvitset!