Lainavakuutus suojaa sinua elämän yllättävissä tilanteissa.

Yleislaina

Yleislaina-lainavakuutus on kattava, joustava ja edullinen tapa suojautua pahimmalta. Lainavakuutuksen avulla lisäät perheesi taloudellista turvaa odottamattomien tilanteiden varalle. Iso osa asiakkaistamme käyttääkin vakuutusta lainoissaan. Tutkimuksiemme mukaan, kun laina haetaan nopeasti, jää monesti takaisinmaksun turvaaminen taka-alalle. Tarjoammekin tähän helppoa ratkaisua. Lainavakuutuksen voit ottaa joko uuteen tai sinulla jo olevaan lainaan. Erityisesti lainavakuutus on tarpeen silloin, kun vastaat lainan takaisinmaksusta yksin.

Yleislainan lainavakuutus on kuukausilyhenteinen, joten maksat pienen summan kuukausittaisen lainanlyhennyseräsi yhteydessä aina lainan loppuun saakka. Tämä ei tuo isoa lisäkustannusta kuukausierääsi. Vakuutus toimii henkivakuutuksena ja antaa turvaa lähimmäisillesi kuolintapauksen sattuessa.

Lainavakuutus korvaukset on tarkoitettu lainan, sen korkojen ja muiden lainaan liittyvien kulujen maksamiseen. Jos korvaus on suurempi, kuin maksettava lainasumma niin maksamme lopun korvaussummasta perheellesi. Suojan voi liittää lainaan jo hakemusvaiheessa tai sen voi ottaa lainalle myös jälkikäteen. Vakuutus on myös joustava ja lainan ottamisen jälkeen voidaan perua mikäli sinusta siltä tuntuu.

Mikäli haluat nykyiseen lainaasi lainavakuutuksen ja olet asiakkaamme sähköpostilla asiakaspalvelu@yleislaina.fi

Vakuutusasiamiehenä toimii Aasa Prime Oy (2635282-1). Aasa Prime Oy on rekisteröity Suomen Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin.

Vakuutuksenottajalla on oikeus irtisanoa vakuutus milloin tahansa ilmoittamalla siitä Yleislainan asiakaspalveluun. Vakuutuksesta voidaan periä kulut niiltä päiviltä kuin se on ollut käytössä.

Mikäli haluat tehdä vakuutusasiamiehestä reklamaation, ota yhteys osoitteeseen info@aasaprime.fi. Kuluttajana voit myös kääntyä kuluttajariitalautakunnan puoleen (www.kuluttujariita.fi) tai ratkaisusuosituksia antavan vakuutus- ja rahoitusneuvonnen puoleen (www.fine.fi)

Lainavakuutus antaa turvan kuolemantapauksen varalta ja toimii kuten henkivakuutus. Iso osa asiakkaistamme onkin päätynyt ottamaan vakuutuksen saadakseen turvaa pahinta varten. Lainavakuutus ottaminen lainaan on vapaaehtoista ja ei vaikuta lainanmyöntöön tai muihin lainaehtoihin. Vakuutusmaksu veloitetaan kuukausittain lainanmaksun yhteydessä. Vakuutus on myös irtisanottavissa koska tahansa. Vakuutus on voimassa 75 ikävuoteen saakka.

Vakuutuksenantaja on yhteistyökumppanimme NOVIS Insurance Company, NOVIS Versicherungsgesellschaft, NOVIS Compagnia di Assicurazioni, NOVIS Poisťovňa a.s., Nam. L. Stura 2, 811 02 Bratislava, ICO:47251301, joka on rekisteröity Slovakian kansallispankin toimesta yritystunnuksella 13166/2012 16, Bratislavan kaupparekisterin rekisteriosaan SA numerolla 5851/B.

Esimerkkilaskelma: Vain 18€/kk antaa sinulle turvan 9000€ asti.

Tutustu vakuutusehtoihin tästä:
Yhteenveto vakuutuksesta
Vakuutusehdot