Lainavakuutus suojaa sinua elämän yllättävissä tilanteissa.

Yleislaina

Yleislaina-lainavakuutus on kattava, joustava ja edullinen tapa suojautua pahimmalta. Lainavakuutuksen avulla lisäät perheesi taloudellista turvaa odottamattomien tilanteiden varalle. Iso osa asiakkaistamme käyttääkin vakuutusta lainoissaan. Tutkimuksiemme mukaan, kun laina haetaan nopeasti, jää monesti takaisinmaksun turvaaminen taka-alalle. Tarjoammekin tähän helppoa ratkaisua. Lainavakuutuksen voit ottaa joko uuteen tai sinulla jo olevaan lainaan. Erityisesti lainavakuutus on tarpeen silloin, kun vastaat lainan takaisinmaksusta yksin.

Yleislainan lainavakuutus on kuukausilyhenteinen, joten maksat pienen summan kuukausittaisen lainanlyhennyseräsi yhteydessä aina lainan loppuun saakka. Tämä ei tuo isoa lisäkustannusta kuukausierääsi. Vakuutus toimii henkivakuutuksena ja antaa turvaa lähimmäisillesi kuolintapauksen sattuessa.

Lainavakuutus korvaukset on tarkoitettu lainan, sen korkojen ja muiden lainaan liittyvien kulujen maksamiseen. Jos korvaus on suurempi, kuin maksettava lainasumma niin maksamme lopun korvaussummasta perheellesi. Suojan voi liittää lainaan jo hakemusvaiheessa tai sen voi ottaa lainalle myös jälkikäteen. Vakuutus on myös joustava ja lainan ottamisen jälkeen voidaan perua mikäli sinusta siltä tuntuu.

Mikäli haluat nykyiseen lainaasi lainavakuutuksen ja olet asiakkaamme, niin pyydämme soittamaan asiakaspalveluumme numerossa 0600 0 2515 tai olemaan yhteydessä sähköpostilla asiakaspalvelu@yleislaina.fi